LED televisie huren

Een LED televisie huren is stukken voordeliger dan de aanschaf daarvan, zodat u geen onnodige investering hoeft te doen. Huur een televisie voor 1 dag of een langere periode, op basis van de nieuwste LED technologie voor een haarscherpe weergave en levensechte kleuren.

Kijk samen naar een spannende voetbalwedstrijd, zorg tijdens een beurs of evenement voor een overtuigende bedrijfspresentatie of gebruik de grote LED televisie om een PowerPoint-presentatie te geven. U kunt een LED TV huren voor de verschillende toepassingen, wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat er altijd een geschikte telvisie beschikbaar is.

TV huren voor 1 dag of langer

Uiteraard kunt u de LED televisie huren voor de periode die u nodig heeft. Wilt u de TV huren voor 1 dag of daar bijvoorbeeld een week of een weekend lang gebruik van maken? Geen probleem, wij zorgen er met de beschikbare modellen voor dat de TV tot uw beschikking staat in de periode waarin u die nodig heeft.

Het gaat om stuk voor stuk LED televisies op basis van de nieuwste technieken. Dat betekent een Full HD of zelfs Ultra HD (4K) resolutie, waardoor ook de kleinste details haarscherp in beeld zijn en u voor een overtuigende presentatie zorgt. U kunt een LED televisie huren in 5 verschillende formaten: